Svenskt utbud...

Idag har jag inte hittat pà sà särskilt mycket.. litet av det gamla vanliga bara. Det blev dock ingen spruta för mig, ville inte riskera att bli dàlig bara för att jag var förkyld när jag blev vaccinerad. Men om jag har tur kan jag fixa det nästa vecka istället!

Nu pà kvällen var jag inne i Bern för spràkkursen och dà sàg jag att de har julpyntat där nu! Riktigt mysigt... men lamporna som hänger över gatan kunde varit mer fantasirika, det är liksom bara lampor, det föreställer inget... men, men, man kan väl inte fà allt.
Sedan letade jag litet julklappar, kollade efter nàgot till Amanda men jag är inte sà säker pà vad jag ska köpa till henne, den tösen är sà satans svàr! ;) Jag var ocksà inne i en av mina favoritbutiker, Staufacher, en bokhandel. Där gick jag upp och kollade pà tyska läroböcker (oroa er inte, ingen kommer fà det i julklapp). Det finns massor av olika läroböcker för olika spràk, t.ex. ryska, franska, spanska, tyska, engelska osv och alla hyllorna är proppade med böcker... och sedan har vi den svenska hyllan som jag inte lagt märke till förut:



Jag känner att efterfràgan kanske inte är sà väldigt stor här.. ialla fall inte om man jämför med utbudet...

Ha det bra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0