Dàlig vs Bra

Man har bra dagar och man har dàliga dagar... den här dagen började bra men blev sämre... vet inte varför men just nu känns inte allt pà topp.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag hade också en sådan dag förra veckan, mådde verkligen skit. Inte för att jag ville hem, men för att jag fick sådan press på mig själv att verkligen vara den mest perfekta au pairen osv. (Blev tillsagd av familjen, en mini petitess, som blåstes upp i mitt huvud) Men nu en vecka senare så känns de som att jag lagt de bakom mig. Det VAR verkligen inget konstigt. Och så är de säkert i ditt fall också.. man blåser upp allt vad-de-nu-än-är i huvudet och det är klart att de blir lite värre när man inte är hemma i sin egen säng.

Kämpa vidare! De kommer bättre dagar. Kramar

2009-10-06 @ 14:05:46
URL: http://emeliechristersson.blogg.se/
Postat av: Oskar

Hej,Tycker det är trevlig läsning på din blogg, kanske inte inlägget ovan men som sagt, det är inte tipptopp alltid =/Ah, okey! Härligt att du ändå trivs. Hur länge har du varit där nere nu? Och btw, vet du om systrana Harty har någon blogg? :)

2009-10-06 @ 14:17:06
URL: http://regnbagspojken.blogg.se/
Postat av: Oskar

Hehe, förstår hur det känns! Tiden går sååå sakta ibörjan!Egentligen så var min plan B att slippa barn och försöka skaffa mig ett hederligt jobb i Sverige. Har däremot kommit på att Sverige är ett ofantligt tråkigt land att leva i så jag tänkte dra mig nedåt till Berlin och arbeta som nanny där. Själva grejen att bo i en familj och ha hemmet som sin arbetsplats tyckte jag var ganska jobbigt, så jag tror att om jag har en egen lägenhet och går till familjen när jag ska arbeta så skulle jag uppskatta skitungarna mer. Självklart gick jag in på greataupair.com och där hittade jag nån som för en gångs skull sökte en kille.. så jag hoppas att jag får napp! :D

2009-10-06 @ 17:54:57
URL: http://regnbagspojken.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0