Handelsdag!

Var ute och handlade litet idag, jag har införskaffat de flesta souvenirerna till folket därhemma nu tror jag. Om jag ska köpa något mer blir det nog i tokyo. Jag hittade även en fin billg tröja till mig själv, inte helt fel det.
Det har varit väldigt varmt idag, man smälte bort litet grand på vägen till outlet affären! Som tur är blåste det så man dog inte helt i solen. Nu på kvällen har jag klunkat i mig en massa vatten, kroppen kände nog att det var något som saknades!
Imorgon bör jag plugga inför provet nästa vecka, vi har ju en ny bok så provet kommer att vara uppbyggt litet annorlunda än dem andra... vilket är litet sådär eftersom det är vårt sista prov från textboken, efter det här kommer vi bara att göra något i slutet, vet inte riktigt var det ska gå ut på, det är till för att se om de som ska gå vidare på skolan får flytta upp en klass eller om de bör göra om den här kursen. Våra betyg (om vi får sådana) kanske baseras på det provet..? Vi får väl se vad som händer! ;)

Ha det bra!

Random Onödig Fakta

Jag hatar min apdåliga internetuppkoppling (eventuellt datorn, vet inte riktigt vad det är som krånglar) skype funkar nästan aldrig ordentligt! När den väl får för sig att logga in kan jag nästan aldrig ringa upp någon utan att datorn hänger sig totalt... någon som vet vad man kan göra åt det? Är litet desperat här liksom...

Blir dock mycket gladare när jag får kommentarer som t.ex. den som Alice skrev, man får litet mer motivation att blogga då! ;) Blir kanske aningens sur på blogg.se som missat att uppdatera när jag fick den... fast det händer ganska ofta visserligen.

Som ni kanske märker vet jag inte rikigt vad jag ska skriva idag... Eller jo, det vet jag visst förresten! Imorgon ska jag och Bea köpa shinkansen biljetter till tokyo! Det kunde jag inte sett fram mer emot, jag längtar verkligen till tokyo, ännu mer sedan vi fixat konsertbiljetter till Yuuya också!

He det bra!

Skolstart

Idag började skolan, inte så roligt kanske... inte för att jag inte tycker om den men jag hade gärna haft mer lov, nu kommer vi tillbaka till jobbiga prov och läxor. Igår var jag, bea och Pamela inne i Tenjin och tittade runt litet grand, Bea hämtade bland annat ut sin lön... Jag köpte ett par billiga solgalsögon, vi gjorde litet fina bilder och gick på bio, transformers i 3D.
Idag var som sagt första skoldagen, den gick förbi relativt snabbt vilket var skönt. Sedan gick jag och bea till en convenience affär som heter Lawson. Där kämpade jag och en tant med en biljettmaskin ett ganska bra tag innan vi fick ut ett kvitto  som jag kunde ta med till kassan och få ut två stycken fina biljetter till Matsushita Yuuyas (松下優也) konsert i Tokyo! Jag och Bea ska gå och se honom när vi är där, kan inte fatta det!
Jag är fiiiin!

Bilder på mig när jag är fin!


Mycket fin klänning, den var faktiskt litet finare i verkligheten! ;)


Älskade ryggen!


Litet suddig bild, men jag hade en fin håruppsättning!


Och fin sminkning! Tydligen ser jga ganska mycket äldre ut på de här bilderna också... men, jag är fin i alla fall!

OBS, den här klänningen är inte min.. tyvärr, jag hade gärna stulit den! ;) Allt är dessutom fixat av professionella stylister och make up artister (måste bara skryta litet grand, det är inte var dag jag får sådan lyx)!  

Ha det bra!

Hejsan hoppsan!

Jag har varit väldigt lat vad gäller bloggen på sistone, kommer knappt ihåg vad som har hänt.. Jag vet i alla fall att vi har sommarlov just nu! Väldigt skönt. Pamela är inte här just nu heller eftersom hennes familj har kommit på besök, de är ute och reser litet grand.
Jag, Bea och Frida var ute häromdagen och hade litet kul, dagen efter det var vi på en liten shopping runda här i området, dagen efter det var vi på det tyska/schweiziska/österrikiska bageriet och åt goda mackor igen och i går var vi inne i stan. Vi har i alla fall gjort något var dag! Jag har också känslan av att det har hänt något mer intressant än det här men jag kommer inte ihåg nu vilket förmodligen betyder att det är önsketänkande... ;)

Ha det bra!

Fyrverkerier

Ok, först så kommer två bilder till på mig från festivalen, för att visa min fina yukata litet bättre:


Framifrån


Bakifrån, jag kanske låter självisk men jag tyckte att min knytning var finast! ;)

Sedan var vi i Oohorikoen (en park) och tittade på fyrvekerier ett par dagar efter festivalen, egentligen skulle vi dit med några klasskompisar men det var så mycket folk i parken att vi inte hittade varandra. Fyrvekeriet var fint i alla fall, ganska långt dock.. min kamera tog intressanta bilder!
Ganska coola bilder enligt mig själv, det ser dock snarare ut son stjärnor som imploderar på sig själva än fyrverkerier...

Ha det bra!

RSS 2.0