Snabbt inlägg!

Jag skrev egentligen ett inlägg för ett par daga sedan men jag vet inte vad som hände med det... Husomhelst så kommer jag verkligen inte ihåg vad som har hänt sedan sist eftersom det var så länge sedan.
Igår var jag inne i stan och träffade en kompis, vi gick runt och shoppade litet och letade efter håraccessoarer eftersom hon ska gå på bröllop. Hon hade också köpt litet kakor till mig nör hon var i Okinawa som jag fick! Annars har den här helgen arit väldigt bortslösad, har inte gjort särskilt mycket. Jag vet inte rikigt vad jag ska skriva mer just nu faktiskt.. ha det bra så länge!

Kommentarer
Postat av: mamma

Hej! det var roligt att höra från dig.Du får väl inte komma med på bröllopet, det hade väl varit roligt och se ett japanskt bröllop.Här hemma är det soligt och varmt,vi har haft massor av körsbär i år, dom är snart slut fåglarna har ätit upp dom flesta.Emma G.har tagit studenten vi var inne och grattade henne med en blomma från oss i onsdags.det var fint väder fram till kl.20,00 sen började det regna,man skall inte heta Emma när man tar studenten,sa pappa.. Var rädd om dig... Krammar från Mamma...

2011-06-13 @ 10:03:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0