Vaaaaarmt...

Helt plötsligt blevdet jättevarmt här... man sitter och svättas hemma, sedan fryser man ihjäl i skolan eftersom de sätter på AC:n på vad som känns som 10 minus grader! Det "roliga" är väl att det kommer bli varmare senare; regnperioden är ju inte över än, även fast det inte regnar... Vi träffade dock ett par svenskar som backpackade runt i japan. En av dem hade gått på vår skola förut så de tittade inom och sade hej. Han som bott här förut sade at det regnet de hade sett hittills var inget jämfört med vad de hade haft när han a här så jag vet inte om man kan vänta sig mer senare... Sedan fick vi höra att det ska komma en tyfon nästa vecka. Undrar om den verkligen kommer, förut när de har varnat för dem har de inte kommit.
Hursomhelst, vi avslutade vår textbok i tisdags och gjorde därför stenciler hela dagen... Det var litet sövande, men sedan avr vi lediga i onsdags eftersom det var skolan fördelsedag (de sade dock en gång förra terminen också att vi var lediga på grund av att det var skolans fördelsedag..). Igår hade vi ett av de sär jobbiga proven som skolan egentligen anordnar för dem som ska ta dem senare (de är till för att komma in på universitet osv) men vi är tvungna att göra dessa "testprov" också.
Idag ska vi börja med en ny textbok som verkar litet svårare... så vi får väl se hur det går antar jag!
Jaja, ha det bra!

Kommentarer
Postat av: Farmor.

Små grodorna, små grodorna... å här är karusellen, som ska gå till kvällen..., lövade tombolastånd, grillad korv med bröd, fiolspel och folkdans, ringdans kring majstången, sol och blåst, blåklint o prästkrage, massor med nitlotter, MEN två vinster, Jan vann en bit rökt lax!! och jag en ask Nobless. Emma, vet Du vad! Vi har Midsommar här hemma. Kram. Din Farmor.

2011-06-24 @ 23:25:29
Postat av: Kajsa Karlsson

Hej! vad rolig dina inlägg är. lär definitivt läsa på din blogg lite mer! =) Ha en bra dag =)

2011-06-28 @ 02:32:22
URL: http://jade.se/reseerbjudanden

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0