Game Center

Igår/idag var vi på ett game center med delar av klassen. Det var väldigt kul! De frågade oss i skolan om vi ville följa med samma kväll vilket vi givetvis sade ja till. Sedan kom två av dem och frågade hur vi skulle ta oss dit, vi hade ju tänkt ta bussen men det gick ingen (blev aldrig klok på om det inte gick en buss dit eller vi den tiden) så då sade vi att vi kanske kunde gå men de blev väldigt förvånade och sade att det tar ju minst en timme. Så då sprang de istället runt i hela byggnaden och frågade om någon ville låna ut cyklar till oss. Det var himla snällt av dem och de fick ihop fyra lånade cyklar. Aningen små dock... det kändes som att jag hade knäna i samma höjd som styret när jag cyklade.. ;)
Vi gav oss av vid 22:30 tiden. Sedan kom vi hem 07:20 ungefär. Men man kunde i alla fall spela en massa underliga spel, sjunga karaoke och spela fotboll, basket, tennis etc. hela natten för bara ca 100 kr! Inte alls farligt tycker jag.

Vi började i alla fall med att på till sportavdelningen, jag fick litet flashbackar till hemska gympalektioner eftersom det luktade gympasal. Men jag och en tjej från klassen var inte så intresserade av sportande så vi gick till spelavdelningen istället. Vi sprang runt och provade på en massa olika spel.


Senare kom även Pamela och Bea och då gick vi alla till karaoke, dit Frida också anslöt sig senare. Sedan förösvann Frida och klasskompisen och då gick vi andra tre ut till spel avdelningen igen.Vi provade alla på att rida på en mekanisk tjur.. man tränade benmusklerna ganska bra på den! (det är jag på bilden om det inte syns)Vi åkte även inlines, som ni ser tog jag och Pamela säkertheten först med knäskydd, armbågsskydd och hjälm. Pamela hade handledsskydd också men hittade inga som passade...Jag tvingade dem att prova detta spelet då man är en jockey. Man ser sjukt dum ut när man gör det! Jag har en video av dem också men jag akn inte lägga upp den här.. tyvärr..Här flyger pamela flygplan, hon var ganska bra på det! Eller så är det bara jag som är väldigt dålig på att styra sådana här saker, jag kör alltid in i allt jag kan köra in i.Vi hittade i alla fall på en massa saker och avslutade med at gå till en kasino del eftersom vi fick gartiss marker till den när vi hade varit på den andra delen. Jag förstod dock aldrig riktigt vad det gick ut på... jag kunde få tilbaka pengarna jag stoppade i på vissa grejor och jag vet inte om jag kunde växla in något till vanliga pengar heller... men jaja, det var roligt att prova på!

Ha det bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0