Tenjin

Idag har vi varit i tenjin, det blev litet shopping och så vidare. Först gick vi till en tatueringsstudio och tittade på designen till tatueringen som Frida ska skaffa. Den var hur fin som helt! :)
Sedan gick vi runt och tittade litet, gick inte till litet större shoppingcenter som vi brukar utan vi gick runt på gatorna och hittade några nya affärer varav en va r väldigt bra med roliga kläder osm inte var alltför dyra! Jag köpte en tröja med tillhörande väst och en ett par shorts. Sedan slank vi in på ett billigt matställe vi inte provat förut, det var jättegod mat och, som sagt, väldigt billigt, ca 40 kr för en tallrik ris och curry med sallad till.
Det har varit väldigt varmt idag, ingen sol men ganska kvavt och så vidare... undrar hur vi ska överleva till sommaren.. Men, men, vi vänjer oss kanske.
Annars har det inte hänt så mycket, sitter just och är lyrisk över det faktum att jag har ljud i båda mina hörlurar! I vanliga fall är det bara i ena... undrar hur länge detta har tänkt hålla.

Jaja, ha det bra så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0