Update

Hur kan man ha så mycket att göra men samtidigt så mycket tid? Jag planerar alltid för en full dag av inför-japan fixnde men det slutar ofta med att jag slöar... jag måste verkligen ta tag i det litet mer nu! Jag kan i alla fall stolt meddela att nästan allt är klart, jag kommer att få mitt CSN i tid, mina visumpapper ska skickas till stockholm sedan är allt sådant klart och jag kan ägna mig åt packande och inköp av små saker som inte vill behöva köpa så fort jag kommer dit. Jag oroar mig dock för att mitt lån är för litet.. men man kan ju alltid höja det om så skulle vara fallet!

Äntligen!

Jag antar att det är dags att skriva ngt nu... har varit så himla lat hela veckan! Vi kom ju tillbaks i söndags, jag degade runt här hemma på måndagen och på tisdagen travade jag upp till Anni och Bea och spenderade dagen hos dem. I onsdags drog jag med dem in till stan men efter det har jag inte gjort så mycket. På måndag ska jag till tandläkaren och den 8 okt ska jag klippa mig, intressant va?
Saker jag har framför mig är att (förutom ovantsående) vaccinera mig, köpa en ny resväska, plugga in litet japanska, få besök från Schweiz och städa undan mina nuvarande resväskor... började litet grand idag men det är så jobbigt att ta tag i, det är ju verkligen alla grejor som jag använder som finns i de väskorna!

Ha det bra!

RSS 2.0