Ooops..

Oj, en vecka sedan jag uppdaterade sist... det var inte riktigt meningen! Hoppas att ni inte blivit alltför ledsna där hemma.. ;)
Nästa vecka är vår sista, det är ganska svårt att förstå. Vi måste också hålla tal, det är väldigt populärt här verkar det som, jag som är så förtjust i sådant blir ju jätteglad. verkligen.
Imorgon ska vi ut och äta med de andra som ska hem och några lärare, det blir förhoppningsvis roligt, i början trodde vi att de hade delat upp oss efter länder men det visade sig nu att vi ksa äta tillsammans allihop vilket blir mycket roligare!
Det blir en kort uppdatering trots att det var så längesedan, klockan är alldeles för mycket och jag måste sova nu.. Ha det bra!

Kommentarer
Postat av: mamma

vad roligt att du hörde av dig,jag förstår att ni har mycket och göra nu sista veckan. Lycka till med talet,och ha det så trevligt när ni skall gå ut och äta... kram. Mamma

2011-09-08 @ 18:14:45
Postat av: Farmor.

Kanske den sista kommentaren från mig till Din japanska blogg, Emma. Hoppas Du lärt Dig en del, men också att Du haft några fina upplevelser! Vet Du: Det satt en slända på en blomma i min trädgård, med skimrande vingar och glänsande blå kropp. Så lyfte den och efter en sväng över mitt huvud, drog den österut! "Rätt håll om du ska hemåt", tänkte jag, för det landet Japan, kallas också

"Trollsländans Land"! Välkommen hem!

Kram. Din Farmor.

2011-09-09 @ 12:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0