Behöver någon hjälp, då hjälps man åt

Ska jag kanske börja uppdatera bloggen igen? Jag vet inte, alla (få) läsare jag hade är sedan länge borta men jag fick plötsligt en liten kicka att skriva igen! Får se hur länge det håller i sig.. ;)
JAg kan berätt litet om gårdagen som innehöll spännande turer efter jobbet. Som de flesta känner till kommer jga itne så bra överens med micran jag kör, den är gammal och aningen opålitlig. Igår fick jag lära mig varför man ska ha dubbdäck på vintern, där jag kommer ifrån har vi inte lika kallt och det är plattare.. när jag skulle upp för den ganska rejäla uppförsbacken på vägen hem från jobbet börjar den sacka av halvväg upp och stannar... sedan kom jag inte vidare därifrån. Jag upptäckte också att det är svårt att backa när man inte ser något för på vägen ner för jag lyckades fastna. Jag fick hjälp av en man som kom förbi i en himla fart, ha rätade upp bilen åt mig så att jag kunde backa ner litet rakare den här gången. Sedan tog jag sats med bilen och hoppades på att komma upp en andra gång.. det gjorde jag inte. Jag kom längre men inte upp. SÅ då ringde jag Jessica som ringde en granne som ringde han som hjälpte mig tidigare, han kom tillbaka och tog med sig ett par killa som jobbat på en telemast i närheten. De drog upp bilen för backen åt mig och de var så snälla att jag fick sitta i deras bil och värma mig medan de hjälpte mig. När den dumma bilen var uppe för backen tackade jag för hjälpen, jag var vädligt lättad över att äntligen ha kommit upp, sedan körde jag vidare hem. När jag svängde in på uppfarten hör jag hur Isa börjar tjuta inne i huset, det verkade som att hon inte ville vara ensam längre. Väl inne i huset skulle jag ringa till jobbet och be dem stänga av min dator eftersom jag hade glömt det... men då såg jag att klockan var 18:15... de hade redan gått. De tog mig över en timme att komma hem när det brukar ta mig ca en kvart (inkl. att samla ihop mina saker och ta jackan osv.) Den hemska delen var de 23 minus graderna som rådde för tillfället. INTE optimalt. Jag blev dock glad att upptäcka att det verkligen var så som Jessica sagt, "det som är bra med att bo så här är att om någon behöver hjälp, då hjälps man åt".

Kommentarer
Postat av: mamma

hej på dig! vad roligt att du skriver igen.Här är också kallt ca. -13,men solen skiner,så det är fint ute.VAR rädd om dig och hälsa till dom andra..................kram...Mamma

2012-02-04 @ 17:57:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0